Permanente make-up

Het kan voorkomen als je niet tevreden of blij genoeg bent met jouw mooie permanente make-up. Het resultaat kan iets zijn wat je helemaal niet in gedachten had en je had iets heel anders verwacht. In dat geval is dat in jouw nadeel, want de make-up kan je niet zomaar weg vegen, omdat het permanente make-up is. Wil je de permanente make-up verwijderen dan is dit mogelijk. Hier zijn meerdere oplossingen voor om dit te laten  verwijderen. Maar wat zijn de diverse technieken die hiervoor gebruikt voor worden en welke keuzes heb ik? Dit kan je allemaal op meerdere manier laten oplossen op een manier hoe je het best bij voelt. Wil je meer te weten komen over het verwijderen van de permanente make-up en dergelijke. In dit artikel wordt hier meer informatie over behandelt.

Permanente make-up verwijderen

Pigment ODD remover is een speciale vloeistof die op de huid wordt aangebracht. De vloeistof bindt zich aan het pigment en daarna weer aan de huid. Pigment OFF remover is in staat om alle soorten inkt te verwijderen, zelfs de kleuren die met een laser moeilijk te verwijderen zijn. Zoals rood, dit kan je met behulp van Pigment OFF remover verwijderen.

Je kunt het ook laten verwijderen in met een Phi Removal. Dit is een behandeling met een natuurlijk middel. Na deze behandeling heelt de huid erg mooi. Het pigment verlaat het lichaam dankzij de Removal van Phi via de huid. Terwijl het pigment in het lichaam bij een laserbehandeling verlaat via de afvoerkanalen van het lichaam. Tijdens deze behandelingen kan je zien hoe het pigment de huid verlaat. Een groot voordeel hiervan is dat deze behandeling geen risico’s bevat op littekens.

De verwijder technieken

Heb jij permanente make-up op gedaan, maar je bent er achteraf niet tevreden over of je had iets heel anders verwacht dan het is geworden. Vrees dan niet, er zijn verschillen manier om de permanente make-up te laten verwijderen. De vele technieken werken perfect bij het verwijderen van het permanente make-up op jouw huidtype. De meest gebruikte techniek is de PMU techniek. Dit is een techniek waarbij het make-up van je huid word, verwijdert met een laser. Maar als je geen fijn gevoel hebt bij lasers, of als je dit liever op een andere manier doet kan dat ook. Kies dan voor Pigment OFF en Phi Removal. Deze technieken zijn heel erg fijn wanneer je liever geen laserbehandeling wilt doen en voor een andere uitweg wilt kiezen.